Kastamonu Ziraat Odası > Haberler > Kastamonu Valimiz Sayın Yaşar KARADENİZ ile Dolu Felaketinden Zarar Gören Köylerde incelemelerde bulunduk.

Kastamonu Valimiz Sayın Yaşar KARADENİZ ,Kastamonu Ziraat Odası Başkanı Sayın Mehmet BUTUR,Kastamonu AFAD Müdürü ,Tarım ve Orman İl Müdürü ve İl Genel Sekreterimizin katılımı ile Kastamonu merkeze bağlı Dolu Felaketinden Zarar gören Köylerdeki Tarım arazilerinde incelemelerde bulunduk.Doludan zarar gören köylerimizde AFAD ile Tarım ve Orman İl Müdürlüğü tarafından yapılan hasar tesbit çalışmaları ile zarar gören çiftçilerimizin durumları değerlendirildi.