Kastamonu Ziraat Odası

Vatan Hürriyet Ekmek

ZOBİS
ZOBİS
Kastamonu Ziraat Odası > Haberler > KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI KANUNU KAPSAMINDA BAŞVURU FORMU

KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI KANUNU KAPSAMINDA BAŞVURU FORMU

Kastamonu Ziraat Odası Başkanlığının Aydınlatma Metni’nde belirtildiği üzere, Kastamonu Ziraat Odası Başkanlığı’na yönelik “6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu” kapsamındaki başvuru ve taleplerinizi; kimliğinizi tevsik edici belgeler ve talebinizi içeren dilekçeniz ile Kastamonu Ziraat Odası Başkanlığı Honsalar Mahallesi Kalekapısı Sokak No:6 Merkez/KASTAMONU adresine bizzat elden teslim edebilir, bu adrese noter kanalıyla ulaştırabilir ya da kastamonu@tzob.org.tr adresine elektronik posta ile iletebilirsiniz.

 Form İndirme Linki: KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI KANUNU KAPSAMINDA BAŞVURU FORMU


             Başvurunuzla ilgili gerekli incelemenin yapılabilmesi için, ihtiyaç duyulan ve mevzuatın gerektirdiği bilgileri içeren başvuru formunun doldurulması gerekmektedir. Başvuru formunu kastamonu.ziraatodasi.org.tr web sitemiz üzerinden doldurarak bizimle paylaşabilir ya da çıktısını alarak noter vb. kimlik teyidi sağlayan yollarla posta adresimize gönderebilirsiniz.

          Başvuru sahibi (ilgili kişi) siz değilseniz, formun 2’inci maddesinde “Diğer” işaretlenerek, başvuru sahibiyle ilişkinizi ve kendi kimlik bilgilerinizi de belirtip, özel yetkilendirildiğiniz vekâletname örneğini formun ekinde bizimle paylaşmanız gerekmektedir. (Örneğin, veli/vasisi olduğunuz biri için başvuru yapıyorsanız, yetkinizi gösteren nüfus kayıt örneği/mahkeme ilamı vb. belgeleri, eşiniz adına başvuru yaptığınızda evlilik cüzdanını da paylaşmalısınız.)6698 sayılı Kanunun 13’üncü maddesi kapsamında başvurunuzla ilgili olarak, sizleri tanıyabilmemiz ve Ziraat Odamız tarafından gerekli inceleme, araştırma, değerlendirme ve çözümlemelerin yapılabilmesi için aşağıda yer alan bilgilerin eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurulması gerekmektedir.

             Başvurunuzun konusuna göre, talebiniz Odamız tarafından titizlikle incelenerek mümkün olan en kısa sürede ve nihayet en geç 30 (otuz) gün içinde cevaplandırılacaktır. Ancak, başvurunuza ilişkin tarafımızca verilecek yazılı cevabın 10 sayfayı geçmesi ve/veya CD, flash bellek gibi bir kayıt ortamında verilmesini gerektirmesi halinde; “Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğ” hükümleri dâhilinde Kişisel Verileri Koruma Kurulunca bir ücret öngörülmesi halinde, belirlenen tarifedeki ücrete tabi olacaktır. Başvuru formu ve ekinde göndereceğiniz kişisel bilgileriniz, sadece başvuru yapılabilmesi amacıyla tutulmakta olup, veri işlemeye konu edilmeyecektir.

                                                      KASTAMONU ZİRAAT ODASI BAŞKANLIĞI