Kastamonu Ziraat Odası > Haberler > KASTAMONU İLİMİZİN KIRSAL KALKINMADAKİ KISA,ORTA ve UZUN VADEDE GELECEĞİ MASAYA YATIRILIYOR.

Kastamonu Kırsal Kalkınma Platformu 10 Ekim 2023 Salı günü Tarım ve Orman İl Müdürü Sayın Bekir Yücel TANRIKULU, TKDK Koordinatörü Sayın Hasan YAMAN ve Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Sayın Serkan GENÇ’in katılımı ile Kastamonu Ziraat Odası Toplantı Salonunda Platform Başkanı Mehmet BUTUR’un ev sahipliğinde bir araya gelindi. 17 Ekim Salı günü Tarım ve Orman İl Müdürlüğünde yapılacak olan Kırsal Kalkınma Çalıştayının ön değerlendirmesi yapıldı. Toplantıda: 17 Ekim Salı günü düzenlenecek olan Çalıştayda; İlimizdeki hayvansal ve bitkisel üretimde görülen sorunlar ve çözüm önerileri, süt ve süt ürünlerinde kalite ve verimin arttırılması, süt toplama merkezlerinin modernizasyonu, TKDK hibe destekleri, Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı’nın Tarım Stratejisi ve Yol Haritası’ çalışması, Tarımsal Üretim Planlaması, sulama kanalları projelerinin teşviki, iklim değişikliği ve buna bağlı ortaya çıkan ürün değişikliği konuları ele alındı.