Kastamonu Ziraat Odası > Haberler > Devrekani de Kastamonu Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı.

Ziraat odaları İl Koordinasyon Kurulu ilimiz Devrekani ilçesinde toplandı.Toplantıya Ziraat odaları başkanlarının yanı sıra Kastamonu Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Osman Yaman ile Devrekani Gıda Tarım ve Hayvancılık ilçe Müdürü Engin Altıkulaç katıldı.

Açılış konuşmasını İl Koordinasyon kurulu başkanı Şükrü Özsoy’un yaptığı toplantıda,Kastamonu Şeker fabrikasının özelleştirilmesi,Çiftçilerimizin siyez bulguru üretiminde desteklemelerden yararlanabilmesi,Hayvan kayıt ve küpeleme işlemlerinde çiftçilerimizin yaşadığı sorunlar,Kastamonu hayvan pazarının iyileştirilmesi ve denetimlerin artırılması,Genç çiftçi projesinin uygulanmasına devam edilmesinin gerekçeleri görüşüldü.İl Müdürü Osman Yaman Siyez bulguru ve Hayvan kayıtları ile diğer konular hakkında oda başkanlarına bilgi verdi.