Kastamonu Ziraat Odası > Haberler > KIRSAL DEZAVANTAJLI ALANLAR KALKINMA PROJESİ YEM KARMA MAKİNASI HİBE ÇAĞRISI

KIRSAL DEZAVANTAJLI ALANLAR KALKINMA PROJESİ YEM KARMA MAKİNASI HİBE ÇAĞRISI

Tarım ve Orman Bakanlığı Etüt ve Projeler Daire Başkanlığı tarafından yürütülen 'Kırsal Dezavantajlı Alanlar Kalkınma Projesi kapsamında "Yem Karma Makinesi Alımı" hibe çağrısı başlayacaktır. Bu çağrı ile proje bölgesinde hayvancılıkla uğraşan çiftçilerin desteklenerek işgücünde verimliliğin artırılması, üretim maliyetinin düşürülmesi ve üreticilerin yeni teknolojileri kullanarak karlı ve sürdürülebilir bir hayvancılık yapmaları teşvik edilerek gelir ve refah seviyelerinin yükseltilmesi amaçlanmaktadır. Bu amaçla yem karma makinesi alımlarının desteklenmesi uygulamaya konulmuştur.

HİBENİN KONUSU

Kırsal Dezavantajlı Kalkınma Projesi kapsamında 1,5 - 3 m3/saat kapasiteye sahip Yem Karma Makinesi alımları desteklenecektir.

BAŞVURU SÜRESİ:  Başvuru Başlangıç Tarihi      : 01.09.2020-18.09.2020

Makine Adı

Birim

Birim Fiyat