Kastamonu Ziraat Odası > Haberler > SİYEZ BUĞDAYINDA COĞRAFİ İŞARET BELGESİNİN ETKİLERİ GÖRÜLMEYE BAŞLADI

SİYEZ BUĞDAYINDA COĞRAFİ İŞARET BELGESİNİN ETKİLERİ GÖRÜLMEYE BAŞLADI

Kastamonu Ziraat odası tarafından Coğrafi işaret belgesi alınan Siyez Buğdayını Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş'nin iştiraki 10 Ağustos 2020 tarihinden itibaren İlimizde Siyez Buğdayı alımına başlıyor.Şirket Siyez Buğdayı alımlarını Kastamonu Şeker fabrikasında yapacaktır.Alım Fiyatı olarak kalitesine göre 2,3-2,5 TL./Kg.aralığında Ödemeler Peşin yapılmak üzere yapılacaktır. Odamızı ziyaret eden Şirket yetkilileri Kastamonudan alacakları siyezi işlenmek üzere Türkiyenin tüm zincir marketleri sayesinde Tüketicilerin en kolay ulaşabileceği noktalarda en uygun fiyatlardan satışa sunucaklarını ifade etmişlerdir.
.