Kastamonu Ziraat Odası > Haberler > Türkşeker Tarım Sözleşmeli Organik Siyez Ekimi Yaptıracaktır.

Türkşeker Tarım Sözleşmeli Organik Siyez Ekimi Yaptıracaktır.

Türk Şeker Tarım ve Gıda A.Ş Kastamonu bölgesinde Sözleşmeli olarak 10.000 dekar alanda Organik Yulaf ve 10.000 dekar alanda Organik Siyez Buğdayı ekimi yapılacaktır.Şirket Yetkilileri ile odamızda sözleşmeli ekime ilişkin ayrıntılar görüşülmüş olup,Üretim yapmak isteyen üreticilerimizin Proje ortağı olan Biotar Lojistik Gıda Paketleme Pazarlama San.Ltd.Şirketinin 0312 397 70 81 ve 0506 850 05 91 Nolu telefonlarından ve odamızdan gerekli bilgiyi alabileceklerdir.Sözleşmeli ekime başlanılacağı tarih ve diğer ayrıntılar üyelerimize duyurulacaktır.
Bu projede yer alacak çiftçilerimize Tohumluk Türkşeker tarafından temi edilecek olup bu süreçte Toprak analiz ve mazot desteklerinden çiftçilerimiz yararlanabilecektir.